• July 4, 2022

Diagnosing Lyme Disease

Gratis stockfoto met analyse, biochemie, biologie

Er is al vele jaren een debat gaande over de vraag of antibiotica al dan niet de beste behandeling zijn voor de ziekte van Lyme. Sommige mensen beweren dat antibiotica niet effectief zijn omdat de teken immuun zijn en de antibiotica gewoon niet aankunnen. Veel Lyme-patiënten beweren het tegenovergestelde. Het is de beste behandeling, of eigenlijk de slechtste behandeling als je begrijpt wat ik bedoel.

Een recente studie heeft aangetoond dat een medicijn genaamd Vioxx, net zo goed zo niet beter werkt dan de antibiotica. Het lijkt zelfs beter. Artsen zijn verscheurd, sommigen willen antibiotica blijven gebruiken om het probleem van antibioticaresistentie te vermijden, ook al is dat aan het gebeuren. Er is zelfs een kans dat de teken resistent zijn tegen de bacterie Het nieuwste medicijn om Lyme behandeling te behandelen iscephalisch isolaat. Het wordt nauwlettend in de gaten gehouden en de artsen die bij het onderzoek betrokken zijn, denken dat het werkt.

Sommige mensen komen tot de conclusie dat als de teken niet de symptomen van de ziekte van Lyme geven wanneer je gebeten wordt, je je er geen zorgen over hoeft te maken. Die gedachte kan voor niemand goed zijn. Door zo te denken maak je het alleen maar erger. Een paar ziekenhuizen liggen vol met patiënten die aan de ziekte van Lyme lijden en velen krijgen niet de juiste behandeling. Dit maakt de ziekte alleen maar moeilijker te diagnosticeren. En het ergste is dat er geen laboratoriumtests zijn om grotere Lyme-infecties op te sporen. Alleen bacteriurie is nodig om de ziekte van Lyme te diagnosticeren.

Voor sommige mensen (vooral kinderen) zijn antibiotica de beste behandeling. Het probleem ontstaat wanneer de antibiotica geen effect hebben op de ziekte van Lyme. Sommige mensen denken dat de ziekte van Lyme niet echt is en dat het gewoon artritis is. Voor deze mensen is de beste behandeling om de ziekte van Lyme uit de ruggengraat te krijgen, vooral in de rug. Ja, het kan druk uitoefenen op de zenuwen en je laten denken dat je depressief of angstig bent, maar als de zeurende symptomen van de ziekte van Lyme aanwezig zijn, dan is het echt. Dus eerst de symptomen vaststellen. Pas daarna wordt geprobeerd het te behandelen. Dat kan op verschillende manieren. De traditionele manier zou zijn om de symptomen te behandelen. Daar is een dokter bij betrokken. De natuurlijke manier zou zijn om de symptomen te behandelen en te zien wat er gebeurt. De meeste mensen willen beter worden of doodgaan. Daarom is het zo belangrijk om de orders van de dokter op te volgen. Hij is tenslotte de deskundige.

Als u denkt dat u de ziekte van Lyme hebt, ga dan onmiddellijk naar de dokter. Aarzel nooit om dit te doen, vooral niet als het de ziekte van Lyme is. Zoals ik al eerder zei, aarzel niet om uw medicijnen te pakken; het kan uw leven redden. Nadat u het medicijn heeft ingenomen, raad ik u ten zeerste aan het medicijn ten minste twee weken te gebruiken. Nogmaals, aarzel niet om uw arts te raadplegen, vooral als u infecties hebt of symptomen die u 's nachts wakker houden. Ademhalingsproblemen zijn vaak een aanwijzing voor de ziekte van Lyme. En als u koorts heeft met artritis, voeg dan een supplement zoals vitamine A toe aan uw medicijnkastje. Blijf ook hier uit de buurt van infecties en voel u beter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.