• July 4, 2022

Omgaan met visioen duizeligheid

Cervicogene duizeligheid

 

 

 

 

Cervicogene duizeligheid kan een echt probleem worden, omdat het vaak wordt veroorzaakt door pijn, ontsteking van de gewrichten en het kan ook problemen met het gezichtsvermogen veroorzaken. Het moet zo snel mogelijk worden behandeld, want als het lang aanhoudt, kan het permanente schade aan uw zenuwen veroorzaken.

Ook het in- en uitademen kan een probleem zijn. Moeilijkheden met ademhalen moeten worden behandeld, omdat het u lichamelijk behoorlijk ongemakkelijk kan maken. Huidplooien in de lies rekken vaak op en veroorzaken veel ongemak en pijn.

Een van de belangrijkste dingen om te doen is te gaan liggen als u staat of zit. Ga nooit alleen zitten of staan. Draag nooit uw gewicht op uw kniegewrichten. Dan zijn er reflexpunten die niet altijd problematisch zijn. Als ze problematisch worden, neem dan wat spierverslappers en gebruik ze. Ze zullen helpen bij uw houding en de druk op die gebieden verlichten.

Een ander probleem dat cervicogene duizeligheid kan veroorzaken is migraine. Uiteraard kan het hebben van migraine lastig zijn, maar daadwerkelijk duizelig zijn kan erger zijn dan het hebben van migraine. Voor wie migraine heeft, zijn misselijkheid en zelfs braken de gebruikelijke dingen bij het ervaren van migraine. Hetzelfde geldt voor alcohol. Mensen drinken misschien en denken dat het prima is om bij te blijven. In werkelijkheid zijn het de gevolgen van het drinken die de problemen kunnen veroorzaken.

Een aantal problemen kunnen er ook de oorzaak van zijn dat u erg moe bent. Dit zijn onder andere de problemen van depressie en spanning. Depressie kan je moe maken omdat je de neiging hebt de hele tijd depressief te zijn. U kunt uw belangstelling verliezen voor dingen die u ooit interesseerden en die u nu niet meer graag doet. Angst kan je de hele tijd angstig maken, net zoals spanning je gespannen kan maken. Zorg voor deze beide problemen, en je zou een manier moeten vinden om ze te overwinnen.

Er zijn nog een aantal andere oorzaken waarover u zich misschien wat zorgen maakt. Laten we de bijwerkingen van sommige medicijnen niet vergeten. Te veel inname van bepaalde vrij verkrijgbare geneesmiddelen zoals geneesmiddelen tegen verkoudheid, ontstekingsremmers, geneesmiddelen tegen osteoporose, antidepressiva, acetaminofen en spierverslappers kunnen u misselijk maken. Het punt is dat u dit niet eens merkt tot het te laat is. Praat voordat dit misgaat met uw arts of apotheker bij de dichtstbijzijnde apotheek.

Draag veiligheidsgordels wanneer u in de auto zit. draag een zonnebril in de auto. bij de geringste kans op schittering, bedek deze met een paraplu. Pas ook op voor kop-staartbotsingen, want dit kan een whiplash veroorzaken die u ook duizelig kan maken. Caffe├»nehoudende dranken en alcohol zijn diuretica, wat betekent dat ze ervoor zorgen dat urine en darmen langer dan normaal ophouden. Als u ‘s morgens geen kop koffie kunt drinken, neem dan een kop thee, warme melk of een liter water mee in de auto. Dit zal helpen bij de ochtendaanval.

Blijf kalm wanneer u in de buurt bent van andere bestuurders. Afleiding is een ramp op de weg en tussen u en uw auto. Dit is vooral belangrijk wanneer u deel uitmaakt van een vierwielig vervoermiddel. Een open raam of een gevaar dat u zou kunnen veroorzaken kan net zo gemakkelijk uw dood zijn. Het is de moeite waard om een paar minuten in uw auto te gaan zitten voordat u naar de kant van de weg trekt als u een bocht moet passeren.

Nooit drinken en rijden, nooit.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.